In detail

Interactief online kerst- nieuwjaarsfeest

#Online

Liever niet live samenkomen, maar online een bijeenkomst organiseren? Dat kan ook vanuit één van onze winter studio’s.

‘MGen zorgt voor het puntje op de ‘I’ voor een goed geregelde online show, met een leuke presentator en een vullend programma. Gezelligheid met collega’s is hierdoor zeker gegarandeerd’ Logius.

Puntje op de I

Ook perfectie tot in de details nodig voor jouw event, congres of beurs?

Maak verbinding met MGen!

(online) Events

Of het nu om een productlancering, een personeelsfeest of een award show gaat: doel treffen met een event kun je pas als je dat doel helder voor ogen hebt. Vanuit dit marketingprincipe gaan wij aan de slag en zetten we alles op alles om de bezoekers in het hart te raken.

(online) Congressen

Interessante presentaties, aandachtige bezoekers en volop gelegenheid om te netwerken. Het lijkt zo eenvoudig, maar het luistert zo nauw. Door bij de ontvangst, de catering en de aankleding geen detail uit het oog te verliezen zorgen wij ervoor dat de interactie tussen de deelnemers tijdens jouw congres optimaal is.

Lees meer

Beurzen

Van de eerste uitnodiging tot een persoonlijk presentje na afloop - met een vakkundig oog voor detail maken wij van een beurs een succesvolle totaalbeleving. Van beursorganisatie tot exposanten en standbouwers: door alle spelers op alle niveaus te ontzorgen, creëren we de juiste ambiance.

Lees meer

Folder aanvraag hybride

Vul onderstaand formulier in en download de folder

Folder aanvraag hybride

Vul onderstaand formulier in en download de folder