In detail

Margriet Winter Fair

#Event

De Margriet Winterfair is het grootste winterfeest van Nederland, voor iedereen die niet kan wachten tot het weer december wordt. Met 300 stands vol inspirerende producten voor onder meer een geweldige feestdis en alles om er met de feestdagen op je mooist uit te zien. Shoppen, proeven en proberen: het kan er allemaal. Voor dit grootse event, dat afgelopen jaar in 7 dagen 70.000 bezoekers trok, ondersteunden wij uitgeverij en organisator Sanoma bij de invulling van het Beauty Plein. Credits: fotograaf Ton van Til

Ook perfectie tot in de details nodig voor jouw event, congres of beurs?

Maak verbinding met MGen!

Events

Of het nu om een productlancering, een personeelsfeest of een award show gaat: doel treffen met een event kun je pas als je dat doel helder voor ogen hebt. Vanuit dit marketingprincipe gaan wij aan de slag en zetten we alles op alles om de bezoekers in het hart te raken.

Lees meer

Congressen

Interessante presentaties, aandachtige bezoekers en volop gelegenheid om te netwerken. Het lijkt zo eenvoudig, maar het luistert zo nauw. Door bij de ontvangst, de catering en de aankleding geen detail uit het oog te verliezen zorgen wij ervoor dat de interactie tussen de deelnemers tijdens jouw congres optimaal is.

Lees meer

Beurzen

Van de eerste uitnodiging tot een persoonlijk presentje na afloop - met een vakkundig oog voor detail maken wij van een beurs een succesvolle totaalbeleving. Van beursorganisatie tot exposanten en standbouwers: door alle spelers op alle niveaus te ontzorgen, creƫren we de juiste ambiance.

Lees meer