Cases

Onze cases vertellen ons verhaal in detail

Daag jij ons ook uit?

In ons portfolio vind je succesvolle en inspirerende (online)events, congressen en beurzen die wij met veel plezier organiseerden of hielpen te realiseren. Dit voor diverse organisaties zoals Zilveren Kruis, Robeco, Manutan, Ingram Micro, JP van Eesteren, Universiteit Utrecht, Logius, Computacenter en de ANKO. Wij laten de details en de foto's graag voor zich spreken! Zit er geen case bij die bij jouw aansluit? Niet getreurd! Wij nemen graag de uitdaging aan om jouw event onvergetelijk te maken en te laten werken voor je organisatie. Daag ons gerust uit!

(Online) Events

Of het nu om een productlancering, een personeelsfeest of een award show gaat: doel treffen met een event kun je pas als je dat doel helder voor ogen hebt. Vanuit dit marketingprincipe gaan wij aan de slag en zetten we alles op alles om de bezoekers in het hart te raken. Dit doen we zowel live als online.

Lees meer

Congressen

Interessante presentaties, aandachtige bezoekers en volop gelegenheid om te netwerken. Het lijkt zo eenvoudig, maar het luistert zo nauw. Door bij de ontvangst, de catering en de aankleding geen detail uit het oog te verliezen zorgen wij ervoor dat de interactie tussen de deelnemers tijdens jouw congres optimaal is.

Lees meer

Beurzen

Van de eerste uitnodiging tot een persoonlijk presentje na afloop - met een vakkundig oog voor detail maken wij van een beurs een succesvolle totaalbeleving. Van beursorganisatie tot exposanten en standbouwers: door alle spelers op alle niveaus te ontzorgen, creëren we de juiste ambiance.

Lees meer

Wij zijn MGen

Wij ontwikkelen en organiseren toonaangevende (online) marketingbelevenissen en strategieën in diverse branches en voor verschillende organisaties. Wij brengen jouw (online) live communicatie tot leven en genereren doeltreffende belevingsmarketing in al zijn facetten, keer op keer tot in de finesses. Want een vakkundig oog voor detail zit ons in de genen.