Eindejaarsevents

Verschillende eindejaarsevents

Daag jij ons ook uit?

Het einde van het jaar is altijd een mooie gelegenheid om medewerkers en relaties te bedanken. Om terugblikken en vooruitkijken. Heden ten dage is daarbij de belangrijke vraag: kom je live samen of kies je voor online? Of misschien voor een combinatie van beide?

Bij Marketing Generation hebben we alle kennis en knowhow in huis om jou hierin goed te adviseren en je event vervolgens te organiseren. Met onze jarenlange ervaring en oog voor detail maken we het verschil tussen een leuk feestje en een onvergetelijke ervaring: een belevenis met impact die bovendien bijdraagt aan het realiseren van je marketing- en communicatiedoelstellingen.

Proosten, verbinden en vooruitblikken

In jouw bedrijf creëren we de ideale setting en zorgen we voor een onvergetelijk live event, dat helemaal gericht is op het feit dat je elkaar weer écht in de ogen kunt kijken. wil je toch liever een deel of helemaal online? We hebben de passende oplossing voor jou.

Lees meer

Hybride bijeenkomsten

Vergroot je bereik en laat bezoekers kiezen. Maak een mix tussen live en online.

Lees meer

Online & interactief

Liever nog niet live samenkomen? Geen probleem, dat hoeft je bijeenkomst niet minder origineel en effectief te maken.

Lees meer

Wij zijn MGen

Wij ontwikkelen en organiseren toonaangevende (online) marketingbelevenissen en strategieën in diverse branches en voor verschillende organisaties. Wij brengen jouw (online) live communicatie tot leven en genereren doeltreffende belevingsmarketing in al zijn facetten, keer op keer tot in de finesses. Want een vakkundig oog voor detail zit ons in de genen.

Folder aanvraag hybride

Vul onderstaand formulier in en download de folder

Neem de karakters van het plaatje over