In detail

ONLINE PERSONEELBIJEENKOMST | JP van Eesteren

#(Online) Event

De innovatieve bouwer J.P. van Eesteren zocht naar een online alternatief voor hun jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Door de coronasituatie hadden veel van de medewerkers elkaar al maanden niet gezien. Daarom was er een sterkte behoefte aan verbinding en zocht het management naar een manier om elkaar toch te ‘zien’ en op een entertainende manier samen met medewerkers terug en vooruit te kijken.

Ook perfectie tot in de details nodig voor jouw event, congres of beurs?

Maak verbinding met MGen!

(online) Events

Of het nu om een productlancering, een personeelsfeest of een award show gaat: doel treffen met een event kun je pas als je dat doel helder voor ogen hebt. Vanuit dit marketingprincipe gaan wij aan de slag en zetten we alles op alles om de bezoekers in het hart te raken.

Lees meer

Congressen

Interessante presentaties, aandachtige bezoekers en volop gelegenheid om te netwerken. Het lijkt zo eenvoudig, maar het luistert zo nauw. Door bij de ontvangst, de catering en de aankleding geen detail uit het oog te verliezen zorgen wij ervoor dat de interactie tussen de deelnemers tijdens jouw congres optimaal is.

Lees meer

Beurzen

Van de eerste uitnodiging tot een persoonlijk presentje na afloop - met een vakkundig oog voor detail maken wij van een beurs een succesvolle totaalbeleving. Van beursorganisatie tot exposanten en standbouwers: door alle spelers op alle niveaus te ontzorgen, creëren we de juiste ambiance.

Lees meer